Geef uw badkamer een nieuwe look met een glazen douchedeur uit Amsterdam

Een glazen deur op maat van De Glasspecialist

In Amsterdam plaatsen wij snel en vakkundig een deur van veiligheidsglas in uw bestaande of nieuwe badkamer. Kies de glassoort die u het meeste aanspreekt en wij zorgen voor de rest. De glazen deur wordt geplaatst met hang- en sluitwerk van de beste kwaliteit, zodat u er probleemloos vele jaren plezier van heeft.

 

Regelmatig krijgen wij de vraag of een douchedeur van glas wel veilig genoeg is. Wij maken dergelijke douchedeuren altijd van hardglas dat maar liefst vijf keer sterker is dan gewoon glas. De kans op breken is bij deze speciale glassoorten tot een absoluut minimum beperkt.

Om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen we u om vooraf een afspraak te maken.

Deze kan ook op zaterdag worden ingepland.

 

Bel 020 - 412 60 60 of stuur een bericht.

 

Neem contact op met De Glasspecialist

Contact

Met een glazen douchedeur creëert u niet alleen een fraai ruimtelijk effect, maar zorgt u er tevens voor dat de rest van uw badkamer lekker droog blijft. Bent u op zoek naar een deur van doorzichtig glas, of juist naar een matte variant voor optimale privacy? Het is allemaal geen enkel probleem, want bij ons is alles mogelijk!


Ook op het gebied van dagelijks onderhoud is een douchedeur van glas een echte aanwinst. Na iedere douchebeurt gewoon even de zeepresten afspoelen en regelmatig een schoonmaakbeurt met een anti-kalk reinigingsmiddel. Op die manier blijft uw douchedeur van glas de blikvanger in uw badkamer. Als ervaren glasspecialist in Amsterdam adviseren wij u graag over het plaatsen van een glazen douchedeur.

 

Kom gerust eens langs in onze winkel om de nieuwste trends op het gebied van glazen deuren te bekijken.

Geef uw douche een nieuwe uitstraling met De Glasspecialist

Bent u uw ouderwetse douchegordijn eigenlijk al heel lang zat en wilt u uw badkamer graag eens een luxere of strakkere uitstraling geven? Laat ons dan een fraaie glazen douchedeur van topkwaliteit plaatsen. Want, wat voor soort doucheruimte of douchecabine u ook in uw woning heeft, een deur van glas wordt precies op maat gemaakt en is dus altijd een optie.