Een nieuwe glazen douchewand van uw specialist in Amsterdam

Vakkundige montage van glaswanden

Door de transparante eigenschappen laat glas veel licht door en de minimalistische uitvoering zorgt voor een ruimtelijk effect. Glas is dus ideaal om kleinere badkamers groter te laten lijken. Onze glaszetters uit Amsterdam kunnen deze douchewanden in ieder standaardformaat leveren, zodat in een handomdraai een nieuwe comfortabele inloopdouche wordt gecreëerd. Maar het is ook mogelijk om glaswanden en douchedeuren op maat te laten maken zodat deze helemaal passen op uw bestaande bad of douchebak.

Wilt u meer informatie over een glazen douchewand van De Glasspecialist in Amsterdam?

Bel 020 - 412 60 60 of stuur een bericht.

 

Neem contact op met De Glasspecialist.

Contact

De veelzijdigheid van glas

Glazen douchewanden worden gemaakt van gehard glas van 8 tot 12 mm dik en zijn erg veilig. Dit type glas is op een speciale manier sterk verhit en afgekoeld waardoor het wel vijf maal sterker is dan gewoon ongehard glas. Mocht het toch breken, dan valt het uiteen in kleine onscherpe brokjes. Het voordeel van glas is dat het in iedere maat geleverd kan worden. Zo kunt u zowel losse wanden als complete cabines met glazen schuifdeuren bestellen. Glas maakt het ook mogelijk om in lastige hoeken toch een afgeschermde douche te plaatsen. Behalve in helder glas kunnen deze wanden en deuren ook uitgevoerd worden in melkglas en zelfs matglas met geëtste patronen, die net wat meer privacy geven.

Met een douchewand van glas verandert een badkamer in een echte wellnessbeleving. Het is niet alleen een ruimtebesparende en praktische oplossing om een douche of bad van de rest van de ruimte af te scheiden, het zorgt ook voor een luxe uitstraling.

De voordelen van een glazen douchewand van De Glasspecialist:

  • Gelakt glas is verkrijgbaar in vele kleuren waardoor u precies de sfeer creëert die u in gedachten heeft.
  • Glas is een praktische blikvanger doordat het gemakkelijk is schoon te houden.
  • De reflecterende werking maakt uw badkamer visueel ruimer.
  • Het geharde glas is hittebestendig en krasvrij.