Praktisch en prachtig: een glazen keukenwand van uw specialist uit Amsterdam

Maak van uw keuken een echte eyecatcher met een glazen achterwand in uw keuken. Kies voor een kleur die goed aansluit bij het kleurenpalet van uw keuken of een sprankelende accentkleur.

Modern, luxe en licht

Een glazen achterwand geeft uw keuken niet alleen een luxe uitstraling maar is ook nog eens super praktisch. Behalve een ruime kleurkeuze bieden we u ook verschillende glassoorten om het gewenste effect te bereiken. Wanneer u bijvoorbeeld kiest voor draadglas, lijkt de wand uit kleine tegeltjes te bestaan.

 

Liever niet de complete achterwand in de keuken van glas? Een glazen keukenwand combineert ook prachtig met bijvoorbeeld mozaïektegels en roestvrij staal. Stuur een foto met de afmetingen voor een vrijblijvende offerte.

 

Ter vervanging van bestaand glaswerk leveren wij ook antiek glas in veel verschillende uitvoeringen. Maximale afmeting is echter ongeveer 80 x 120 cm.

 

Hardglas wordt vaak gebruikt voor glazen deuren, puien en tramhuisjes. Het is zo’n 5 keer sterker dan gewoon glas en als het breekt, valt het in kleine stukjes uiteen waardoor er nauwelijks kans is op lichamelijk letsel.

Wilt u meer informatie over een glazen keukenwand van De Glasspecialist in Amsterdam?

Bel 020 - 412 60 60 of stuur een bericht.

 

Neem contact op met De Glasspecialist.

Contact

De voordelen van een glazen keukenwand van de Glasspecialist:

  • Gelakt glas is verkrijgbaar in vele kleuren waardoor u precies de sfeer creëert die u in gedachten heeft.
  • Glas is een praktische blikvanger doordat het gemakkelijk is schoon te houden.
  • De reflecterende werking maakt uw keuken visueel ruimer.
  • Het geharde glas is hittebestendig en krasvrij.