Nieuw glas in uw woonkamer? Bel De Glasspecialist uit Amsterdam

Glas plaatsen in Amsterdam

Bij De Glasspecialist vervullen wij op vakkundige wijze al uw wensen op het gebied van glas zetten. In onze nieuwe winkel en showroom aan de Gyroscoopweg 114 in Sloterdijk kunt u terecht voor glazen deuren, spiegels, fotolijsten alsook glas voor ovens en kachels. Ter plekke snijden wij glas voor u op maat en wanneer u bijvoorbeeld op zoek bent naar een unieke vitrinekast dan gaan wij daarmee aan de slag. 

 

De Glasspecialist is een expert op het gebied van glas zetten. We doen dat inmiddels al zo'n 60 jaar en daardoor zijn wij niet alleen in heel Amsterdam een begrip, maar net zo zeer in Haarlem of Amstelveen. Onze klanten, zowel particulieren als bedrijven, hebben veel waardering voor het vakmanschap waarmee wij onze werkzaamheden uitvoeren en het maatwerk dat wij leveren. 

 

Naast glas plaatsen, zoals bijvoorbeeld een glazen keukenwand, een douchedeur of schuifdeur op maat, is De Glasspecialist in Amsterdam ook het juiste adres voor glasbewerking en glasherstel. Wanneer er in uw woning een ruit sneuvelt is dat vervelend. Wij zien het dan ook als onze taak om de schade snel te herstellen. Omdat wij beschikken over een groot aantal verschillende soorten glas, kunnen we direct handelen en uw gebroken glas op korte termijn vervangen. 

 

Als glasspecialist zijn wij daarnaast bekwaam op het gebied van glasbewerking. U heeft een idee? Wij voeren het uit in de afmeting die u wenst! Als het gaat om glasbewerking, zijn wij van alle markten thuis en kunnen we glas voor u snijden, coaten, slijpen, lijmen, frezen, of zandstralen. Daarbij garanderen wij snelle levertijden. 

 

Wilt u meer weten over De Glasspecialist en hoe wij snel en op maat glas plaatsen, herstellen of bewerken? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in onze winkel en showroom in Amsterdam-Sloterdijk.