Geslepen glas bestellen in Amsterdam

Bent u op zoek naar een mooie glazen deur voor uw douche, woonkamer of bedrijfspand? Wilt u een luxueuze, originele achterwand voor uw keuken of een bijzondere vitrinekast die perfect past in uw interieur? De Glasspecialist is uw partner voor glaswerk op maat. We voeren alle glasbewerkingen zelf uit en staan garant voor een premium afwerking. Verder verkopen we diverse geslepen spiegels, deuren en glas voor fotolijstjes, kachels of ovens, naast glasgereedschappen en montageaccessoires.

 

Geslepen glas bestellen

In onze winkel snijden we uw glas op maat en slijpen het naar uw wens. Heeft u hulp nodig bij de installatie? Ook dat is geen probleem. Wij regelen het voor u, zelfs in gevallen van hoge nood. Naast ons maatwerk kunt u op ons namelijk ook rekenen bij spoedgevallen. Sneuvelt er een ruit of barst uw favoriete glaskunstwerk? Wij zijn snel bereikbaar en vervangen het glas zo snel als mogelijk. Bijna alle glassoorten kunnen wij direct uit voorraad leveren.

 

Facet geslepen glas

Wilt u uw glaswerk dat tikkeltje extra geven, dan zijn wij graag uw facetslijper van dienst. Dit uitzonderlijk mooie effect wordt door ons met uiterste precisie uitgevoerd. We creëren de typische schuine rand die de reflectie van facet geslepen glas zo uniek en rijk maakt. Zoekt u een bijzonder decoratief element of een weelderige lichtreflectie, dan staat onze facetslijperij voor u klaar.

Uw geslepen glas bestellen in Amsterdam?


Dat gaat snel en simpel bij De Glasspecialist. Bestelt u voor 12 uur, dan is het slijpwerk al om 16u klaar. Ook facet geslepen glas kan bij ons met spoed besteld worden voor levering op dezelfde dag. Rechte zijden tot 50 mm zijn in principe de volgende werkdag klaar. Maak een afspraak voor advies op maat via de website of via de telefoon en vertrouw op de vakkennis van De Glasspecialist!